Dodano: 2011-02-05 20:28 Zmieniono: 2011-02-05 20:31
| Vendetta napisał(a): |
| [quote:e3d613fc48="shagi666"]A ja się w dresach bujam i niczyich glanów bać się nie boję. Według mnie to glany są marną bronią ... Cóż Wam z glanów przy gazie obezwładniającym , kastetach , nożach , czy nawet broni palnej. |
Ta... Już ja widzę 15-letniego drecha z MMz z kałachem :D Swój kastet chcesz? Zakładasz 2-rzędową pieszczochę (ćwieki Spike 1,5 cm) na pięść i masz. A dobrze podbity glan to podstawa. [/quote:e3d613fc48]
Na rynku sprzedają kastety xD Sama widziałam. 20 złotych. A jeszcze my możemy się bronić shurikenami. Sklep militarny<3 10 zł.
:D
Glany... allegro 70-250 zł.
pieszczochy jak się trafi okazje to i nawet 10 zł. Ewentualnie 40.
nunchaku- nie wiem ile kosztuje, ale samemu można zrobić.
nóż-30-100 zł. sklep militarny.
do kompletu dla dreso metala proponuję dokupić jeszcze widły, taka przyjazna nutka.
Niestety nie wiem ile kosztują widły, pewnie około 100-200 zł? o_O można zamiast wideł użyć grabi. Grabie można samemu zrobić :D wiem coś o tym
To taki mały cennik
e... jak sobie przypomnę ceny jeszcze kilku rzeczy to powiem :D
| Cytat: |
| może ich samice są takie postawne xD |
haha xD
a co do żalu za butelkami
nie wiem xD pewnie nie żałują... nie wszystkie butelki można oddać
ja się jeszcze nie spotkałam z butelkami w oknach.
Spotkałam się za to jak wracałam ze szkoły, że samochód chcieli ukraść. Trzech czy czterech gości... Ale jak zobaczyli, że ktoś idzie zostawili zamek w spokoju i poszli.
Dodano: 2011-02-05 20:46
eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece
Dodano: 2011-02-05 21:01
| CatGirl napisał(a): |
eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2011-02-05 21:21
| Nuta napisał(a): |
[quote:ef17680706="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:ef17680706]
zawsze trzebabyło
Dodano: 2011-02-05 21:33
[quote:840680c7c0="Nuta"][quote:840680c7c0="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:840680c7c0]
zawsze trzebabyło[/quote:840680c7c0]
No tak,ale kiedyś w opinii społecznej kobieta była zawsze winna,bo 'prowokowała','tego chciała' itd. A że sprawa atakowanych kobiet przez ostatnie lata były nagłaśniane przez media,to ludzie są bardziej świadomi i wrażliwi na krzywdy wyrządzane kobietom.
A same kobiety są świadome swoich praw i tego jak mają się obronić przed napastnikiem.
Dodano: 2011-02-05 21:46
[quote:2afd115ada="CatGirl"][quote:2afd115ada="Nuta"][quote:2afd115ada="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:2afd115ada]
zawsze trzebabyło[/quote:2afd115ada]
No tak,ale kiedyś w opinii społecznej kobieta była zawsze winna,bo 'prowokowała','tego chciała' itd. A że sprawa atakowanych kobiet przez ostatnie lata były nagłaśniane przez media,to ludzie są bardziej świadomi i wrażliwi na krzywdy wyrządzane kobietom.
A same kobiety są świadome swoich praw i tego jak mają się obronić przed napastnikiem.[/quote:2afd115ada]
prawda, ja jednak wolałabym nie nosić takich rzeczy:)
Dodano: 2011-02-05 23:41
[quote:c047abeb70="Nuta"][quote:c047abeb70="CatGirl"][quote:c047abeb70="Nuta"][quote:c047abeb70="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:c047abeb70]
zawsze trzebabyło[/quote:c047abeb70]
A same kobiety są świadome swoich praw i tego jak mają się obronić przed napastnikiem.[/quote:c047abeb70]
prawda, ja jednak wolałabym nie nosić takich rzeczy:)[/quote:c047abeb70]
W sumie też racja.Subtelniejszy jest gaz pieprzny i ucieczka pierunem od tępaka.
Dodano: 2011-02-06 00:03
[quote:718e2f36be="CatGirl"][quote:718e2f36be="Nuta"][quote:718e2f36be="CatGirl"][quote:718e2f36be="Nuta"][quote:718e2f36be="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:718e2f36be]
zawsze trzebabyło[/quote:718e2f36be]
A same kobiety są świadome swoich praw i tego jak mają się obronić przed napastnikiem.[/quote:718e2f36be]
prawda, ja jednak wolałabym nie nosić takich rzeczy:)[/quote:718e2f36be]
W sumie też racja.Subtelniejszy jest gaz pieprzny i ucieczka pierunem od tępaka.
[/quote:718e2f36be]
Najlepsze jest straszenie. Jest taka dobra recepta:
Wieczór + 3 świece + drechy + karty + Gotka + cmentarz = Banda przerażonych do śmierci dresiarzy :D Stara dobra metoda. xD
Teriar viras ret Itach, korim Itach magh knu akhredeme.
Dodano: 2011-02-06 00:33
| Vendetta napisał(a): |
[quote:d0c476a1df="Nuta"][quote:d0c476a1df="CatGirl"][quote:d0c476a1df="Nuta"][quote:d0c476a1df="CatGirl"][quote:d0c476a1df="Nuta"][quote:d0c476a1df="CatGirl"]eh ta dzisiejsza młodzież, bardziej uzbrojona niż płatny morderca... a to takie niekobiece![]() |
Kobiece czy niekobiece-dziś trza się bronić wszystkim czym się da.Ot,nastały parszywe czasy...[/quote:d0c476a1df]
zawsze trzebabyło[/quote:d0c476a1df]
A same kobiety są świadome swoich praw i tego jak mają się obronić przed napastnikiem.[/quote:d0c476a1df]
prawda, ja jednak wolałabym nie nosić takich rzeczy:)[/quote:d0c476a1df]
[/quote:d0c476a1df]
Najlepsze jest straszenie. Jest taka dobra recepta:
Wieczór + 3 świece + drechy + karty + Gotka + cmentarz = Banda przerażonych do śmierci dresiarzy :D Stara dobra metoda. xD[/quote:d0c476a1df]
Może i dobre,ale prędzej by ją poobracali na tym cmentarzysku i zostawiliby ją samą z gołą dupą.
Najlepsze jest rzyganie na zawołanie-straszak i obrzydzacz w jednym ;D
Dodano: 2011-02-06 00:36
Uwierz, metoda skuteczna. Nie każdym kroku spotyka się nawiedzoną dziewczynę. :)
Teriar viras ret Itach, korim Itach magh knu akhredeme.
Dodano: 2011-02-06 10:04
wg mnie to proszenie się o wpiernicz:D mam takie pokojowe poglądy, ponieważ nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mnie zaczepiali, jeśli to się zmieni pewnie też stanę się fanką broni wszelakiej:)
Dodano: 2011-02-06 11:09
można też chodzić na sztuki walki, ale co z tego jeżeli się coś umie. Jak ma się spódnice lub niewygodne spodnie, które się porwą przy wyższym kopnięciu... To nic się nie zdziała. Bo w jeansach naprawdę ciężko kogoś kopnąć w łeb. Wiem coś o tym xD Między innymi dlatego na treningach nosi się jakże ładny dobok lub kimono. A jacy mężczyźni są w nim przystojni :D [ach] xD
Dodano: 2011-02-06 11:43
| Demonika napisał(a): |
| można też chodzić na sztuki walki, ale co z tego jeżeli się coś umie. Jak ma się spódnice lub niewygodne spodnie, które się porwą przy wyższym kopnięciu... To nic się nie zdziała. Bo w jeansach naprawdę ciężko kogoś kopnąć w łeb. Wiem coś o tym xD Między innymi dlatego na treningach nosi się jakże ładny dobok lub kimono. A jacy mężczyźni są w nim przystojni :D [ach] xD |
bowiem "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa"
sex, alkohol & black n roll
Dodano: 2011-02-06 11:47
| można też chodzić na sztuki walki, ale co z tego jeżeli się coś umie. Jak ma się spódnice lub niewygodne spodnie, które się porwą przy wyższym kopnięciu... To nic się nie zdziała. Bo w jeansach naprawdę ciężko kogoś kopnąć w łeb. Wiem coś o tym xD Między innymi dlatego na treningach nosi się jakże ładny dobok lub kimono. A jacy mężczyźni są w nim przystojni :D [ach] xD |
Wysokie kopnięcia są na pokaz - im wyżej kopiesz tym bardziej się odsłaniasz. Dobry kop na udo lub piszczel może być skuteczniejszy niż kopanie w głowę.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2011-02-06 12:26
Nie muszę się odsłaniać, jeżeli prawidłowo trzymam gardę to jestem zasłoniona. Osobiście uważam, że kopy w głowę są fajne :D Aczkolwiek jeżeli przeciwnik się na tym zna, łatwo może zrobić unik 
Dodano: 2011-02-06 13:17
Nie muszę się odsłaniać, jeżeli prawidłowo trzymam gardę to jestem zasłoniona. Osobiście uważam, że kopy w głowę są fajne :D Aczkolwiek jeżeli przeciwnik się na tym zna, łatwo może zrobić unik ![]() |
Ale droga jaką twoje kopnięcie musi przebyć do głowy wystarczy, aby skutecznie ściąć twoją nogę podporową. Zresztą jak się dobrze trzyma gardę, to nawet uniku nie trzeba robić
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2011-02-06 13:27
Dodano: 2011-02-06 13:32
| CrommCruaich napisał(a): |
[quote:a2c299b9c8="Demonika"]Nie muszę się odsłaniać, jeżeli prawidłowo trzymam gardę to jestem zasłoniona. Osobiście uważam, że kopy w głowę są fajne :D Aczkolwiek jeżeli przeciwnik się na tym zna, łatwo może zrobić unik ![]() |
Ale droga jaką twoje kopnięcie musi przebyć do głowy wystarczy, aby skutecznie ściąć twoją nogę podporową. Zresztą jak się dobrze trzyma gardę, to nawet uniku nie trzeba robić
[/quote:a2c299b9c8]
No ze ścięciem nogi podporowej się zgodzę, ale jeżeli ktoś kogo chcę kopnąć nie zna się na tym, nawet nie wpadnie na pomysł żeby mnie ściąć. Ja znam fajne ścięcie. Podchodzisz, łapiesz za ramiona nogą podważasz nogi przeciwnika i pchasz. Nawet tata by leżał, jakbym go nie złapała :D
Dodano: 2011-02-06 13:35
A ja myślę, że i tak po tym by wstał i pierda**** tulipanem w głowę.
Dodano: 2011-02-06 13:45
| Radioactive_Vampire napisał(a): |
| A ja myślę, że i tak po tym by wstał i pierda**** tulipanem w głowę. |
ee? xD Że co?
Dodano: 2011-02-06 20:01
| [quote:e004e0bf02="Radioactive_Vampire"]A ja myślę, że i tak po tym by wstał i pierda**** tulipanem w głowę. |
ee? xD Że co?[/quote:e004e0bf02]
Kolega miał pewnie na myśli,że przeciwnik jeśli by miał taką możliwość,to by wstał i,wziętą wcześniej butelką bez denka,walnąłby w głowę osobie broniącej się.
Mam rację? ^^
Dodano: 2011-02-06 20:13
| Radioactive_Vampire napisał(a): |
| Dokładnie tak ! |
Hee,należy się piwo! :]
Dodano: 2011-02-06 20:30
| [quote:000685f6f6="Radioactive_Vampire"]Dokładnie tak ! |
Hee,należy się piwo! :][/quote:000685f6f6]
Ja Ci mogę postawić soczek marchewkowy :)